LOPPUUNMYYNTI -60% käytä ostoskorissa koodia: LOPPU

Tilaaminen & toimitusehdot

Tilausehdot

Kun olet jättänyt tilauksen, saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta 2 päivän kuluessa, otathan yhteyttä. Tilauksesi jälkeen varmistamme vielä erikseen, että kaikki tilaamasi tuotteet ovat saatavana. Mikäli jokin tuote puuttuu tai ei ole saatavana, varaamme oikeuden hyvittää summan takaisin tai peruuttaa tilauksen.

Toimivien yhteystietojen jättäminen on tärkeää. Tiedotamme mahdollisista tilaukseen liittyvistä muutoksista ynnä muista asioista jättämääsi sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon. Blush kid Oy ei ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai toimitushäiriöistä, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot.

Jos sinulla on alennuskoodi esimerkiksi kanta-asiakas ohjelmastamme, voit syöttää sen kassalla. Alekoodeja ei voi yhdistää keskenään ja voit käyttää vain yhtä koodia kerrallaan.

Blush kid ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy blush kid Oy vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen. Blush kid Oy'stä tehtäviin ostoksiin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa mahdollinen toimitusta koskeva riita kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. 

Edellytämme, että olet täyttänyt 18 vuotta tilausta tehdessäsi.

Toimitusehdot

Voit palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteen täytyy olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja pesemätön. Myös tuotelappujen ja pakkauksen täytyy olla samassa kunnossa kuin ostettaessa. Poikkeuksena ovat tilaustuotteet, alusvaatteet, uimapuvut, hiuslenkit, tutit ja muut hygieniatuotteet, sillä niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta käyttämättöminäkään.

Palautukseen liitettävät tiedot

Lisää palautuksesi mukaan nämä tiedot:

 • Tilausnumero
 • Tilaajan nimi
 • Palautettavat tuotteet
Jos haluat kysyä lisää palautuksesta, ota yhteyttä shop@blushkid.fi

 

Palautus postitse

Voit käyttää postipaketeille postin asiakaspalautusta. Palautuskulut 3,90€ per palautus. 

Palautusosoitteemme on 
blush kid Oy
Postin sopimustunnus 659104
Kievarinkaari 4 C38, 04300 Tuusula

Pyydä Postin tiskiltä kuitti palautuksesta, niin saat seurantakoodin. Tämä helpottaa, jos paketin kulkua on jostain syystä seurattava.

Palautettavien tuotteiden ostosumma palautetaan Checkout Finland Oy kautta käyttämällesi maksutavalle. Vähennämme palautuskulut suoraan palautettavien tuotteiden arvosta.

Jos palautuksen jälkeen saamasi määräale tai postikuluale tai muu vastaava ei enää täyty, huomioidaan tämä palautettavassa summassa. 

Peruutetut ja noutamattomat tilaukset

Jos haluat peruuttaa tilauksen, huomioithan, että käytämme myös peruttuihin tilauksiin palautuskäytäntöämme ja perimme käsittelykulut 3,90€ riippumatta siitä, onko tuotetta ehditty jo pakata.

Postitetuista ja noutamattomista tilauksista veloitamme kuluina 10€ per tilaus.

Toimituskulut Suomeen

Käytämme toimituksissamme Postin kuljetuspalvelua.

 • Postin kirje / ei seurantatunnusta 1,75€
 • Postin pikkupaketti postilaatikkoon 4,90€
 • Postin S-paketti postiin tai pakettiautomaattiin 5,90€
 • Postin M-paketti postiin tai pakettiautomaattiin 5,90€
 • Postin paketti kotiin 13,90€

90% tilauksista lähtee saman tai seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta. Kampanjapäivinä käsittelyaika saattaa olla hieman pidempi. Pakettien kulkuun kuluu normaalisti 2-3 päivää.

Jos olet tilannut tilaustuotteen, otamme sinuun yhteyttä toimitusaika-arviosta.  

Posti toimitukset Suomessa

Pieniin toimituksiin voit valita toimitustavaksi kirjeen. Kirjeposti saapuu perille postin mukaan pääsääntöisesti neljässä päivässä. Kirjeitä ei voi seurata lähetystunnuksen avulla.

Postin paketit voidaan joko toimittaa lähimpään postiisi, valitsemaasi pakettiautomaattiin tai kotiin. Voit valita pakettien noutopisteen tilausta tehdessäsi. Pikkupaketit toimitetaan suoraan postilaatikkoon.

Toimitamme kaikki postin paketit ja kirjeet osana Posti Green ohjelmaa. Posti kompensoi Green kuljetuksista Suomessa aiheutuvat hiilidioksidipäästöt osallistumalla sertifioituihin ilmastoprojekteihin. Kun kirjeen tai paketin kuljettaminen aiheuttaa hiilidioksidia, Posti osallistuu vastaavasti projekteihin, joissa tuotetaan saman verran vähemmän päästöjä tai tuotetaan niitä vastaava määrä uusiutuvaa energiaa. 

 

Toimitukset ulkomaille

Käytämme ulkomaan toimituksissamme Postin priority post palvelua. Toimitukset EU:n ulkopuolisiin osoitteisiin lähetetään verovapaana eli tax-freenä. ALV veron osuus hyvitetään maksutavallesi jälkikäteen.

 • Tanska, Ruotsi  ja Viro: 7,90€ Priority post
 • Muut EU-maat: 9,90€ Priority post
 • Muut maat: 19,90€ Priority post, isot paketit 29,90€ Priority post